Ett mycket försenat avslut

Jag brukar ju då och då be om ursäkt för att det gått lång tid mellan inläggen. Denna gång känner jag att jag inte ens kan be om förlåtelse... Dagens inlägg är ju en och en halv månad sent, typ. Det blir inte alltid som man tänkt sig, kan man möjligtvis säga.

220 inlägg.
Nästan 3 år i Paris.
Det är vi nöjda med.
Det har varit en otrolig tid och faktum är att vi nu "med facit i hand" har en smått fantastisk dagbok från denna tid. Tänk allt som har hänt. Herregud. Jag har hela tiden sagt att vi ska göra en bok av detta. Det SKA vi också göra. En bok för oss och andra, för att kunna uppleva allt igen. För det sista kapitlet (för denna gång?!) om Anna, Daniel och Alma i Paris är faktiskt skrivet.

Jag ser att ni fortfarande är många som är här inne och kikar. Det är härligt att veta att ni fortfarande vill följa oss och det motiverar ju mig att kanske fortsätta... Daniel är färdigbloggad säger han, men jag måste nog ändå erkänna att en del av mig saknar att dela vår vardag med er. Skulle ni följa "Från Paris till Höganäs-bloggen" måntro? Jag lovar inget men Alma börjar förskola den 13 augusti och rimligtvis borde det ju finnas lite tid över för mig att skriva ett par rader då och då eller hur...? Den som lever får se.

Nu närmast fortsätter vi att försöka acklimatisera oss till Sverige och livet här. Det har ärligt talat varit ganska jobbigt och rörigt med min sjukvård, men förhoppningsvis ska det snart bli bättre. Husrenoveringen är nu i full gång och det är så klart härligt. Alma har "förvandlats" från stadstjej till en riktig "bonnatös" som hoppar i gummistövlarna på morgonen för att "mata mu", som är det absolut roligaste för närvarande. Det är underbart att se hur lycklig hon är över att kunna vara utomhus på ett helt annat sätt än tidigare. Daniel har fått tjänst vid Swedwood i Ängelholm och kommer att börja 1 september. Det är så härligt och välbehövligt att ha honom "hemma" nu under sommaren.

Nu tänker jag "lämna er" med en bild från en av sommarens bästa dagar. Fint väder och tid tillsammans, mer än så behöver inte jag för att vara lycklig. Vi vill såklart tacka för att ni följt oss, att ni kommenterat och att ni stöttat oss. Jag trodde aldrig att så många skulle vilja följa detta...
Nu tar jag sommarlov, men kanske blir det nystart till hösten, håll utkik...!

STOR KRAM till er alla från oss!
Anna





RSS 2.0